Telefon: 55 20 57 40

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 3 nye bilder.

I dag har våre flotte servitørlærlinger barkurs, klassiske drinker står på menyen! 🍸Vi er nok en gang så heldig å få superflinke Johan Sæbøe til å kurse lærlingene våre 😀👏🏻🍸🍹
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har delt Jonas Gahr Støre sitt innlegg.

Vi er stolte av å kunne annonsere en av årets dommere på Bergencup. Eline Haugan Bordvik. Denne unge damen har allerede markert seg som en dyktig og fremmadstormende kokk. Som en inspirasjon til dere unge lovende lærlinger der ute. Gled dere 😊 Vi gleder oss 😊
... Se merSe mindre

I ettermiddag har jeg hatt gleden av å få dele ut KokkeKarlas stipend for første gang. Det er fint å få bidra til å føre arven fra Karla videre, - matglede, fagstolthet - og samfunnsansvar. Kar...

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har delt Jonas Gahr Støre sitt innlegg.

Arrangørene av Bergen cup er stolte av å kunne annonsere en av årets dommere. Eline Haugan Bordvik. Denne unge damen har allerede markert seg som en dyktig og fremmadstormende kokk. Som en inspirasjon til dere unge lovende lærlinger der ute. Gled dere 😊
... Se merSe mindre

I ettermiddag har jeg hatt gleden av å få dele ut KokkeKarlas stipend for første gang. Det er fint å få bidra til å føre arven fra Karla videre, - matglede, fagstolthet - og samfunnsansvar. Kar...

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har delt BergenCup for Kokk og Servitørlærlinger sitt innlegg.

Vi gleder oss til konkurransen! Oppfordrer de som ikke deltar til å sette av dagene og komme å heie på sine lærlingekollegaer! 👍🎉👌🏼
... Se merSe mindre

Da flotte ungdommer håper vi at dere er klar for å motta oppgaven i årets Bergencup. Vi er straks klare til å dele denne med dere. Ønsker at så mange som mulig av dere higer etter å være med ...

Se dette på Facebook

Minner om faglig sosial samling for opplæringskontorets lærlinger på tirsdag. 🌞Har du ennå ikke satt tid? Kom kom 🤗 ... Se merSe mindre

Ny uke med nye muligheter 🌞Stå på! Nyt sommerens store og små matgleder. 🌼🍓 ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til et nytt bilde. ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Vi har fått oss snapchat 🤗Gled dere🍽 legg oss til. Brukernavn: opplahordaland ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Hei,
Jeg er så heldig å ha blitt tatt med på laget til Camilla og Johan. Dropper sommerferien i år for å heller oppdate meg på jobb. ✨Gleder meg til å møte alle dere flotte lærlinger der ute 😁
Tuddelujuhu fra Ona
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Bjørg T. Haug Samuelsen, Elisabeth Bonnevie-Svendsen og 23 andre liker dette

Thone Gunn BerentsenOg de er heldige som har fått med deg😉👍

3 måneder siden   ·  1

1 Tilbakemelding

Thone Gunn Berentsen

Monica VågsvollMasse lykke til Ona. Blir spennende å følge deg på face👏

3 måneder siden   ·  1
Monica Vågsvoll

Ingrid TellnesKult! Gratulerer! Nå ble jeg litt misunnelig😉

3 måneder siden   ·  1

1 Tilbakemelding

Ingrid Tellnes

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 7 nye bilder.

Da er vi i gang med to intense uker, fullt opp med fagprøver for kokk og servitørlærlingene våres!
Super innsats av dagens kandidater og sensorer, vi gleder oss til ukene fremover! 👏🏻👨🏼‍🍳
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 2 nye bilder.

I dag har prøvenemda infomøte for alle kokkelærlingene som snart skal opp til fagprøve 😀👨🏼‍🍳
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Vi utvider og ønsker oss en ny kollega til vårt team! Se stillingsannonse for mer info! 😀😀 ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Stine Elisabeth Vågenes, Aashild Lone og 6 andre liker dette

Randi Marie RingstadSjå her Ona Cecilia Totland😁😁

5 måneder siden
Randi Marie Ringstad

Kommenter på Facebook

NM for servitører 2017

Vi i servitørlauget KKHR har gleden av å arrangere NM for servitører i samarbeid med NKL for 6 år på rad.

Konkurransen vil finne sted i Bergen 28.-29 september

Reisekostnader
Deltakerne må selv dekke sine reisekostnader tur/retur Bergen.
Deltakeravgift er kr. 5.500 .-
Avgiften dekker overnatting fra Onsdag til fredag. Hvis det er deltakere fra Arrangør by beregnes denne å bo hjemme. Avgiften dekker også bespisning under bankett for deltaker.
NM-styret oppfordrer deltakerne å ha med ”pent antrekk” til NM-festen .

Hoveddommer og andre dommerne blir offentliggjort senere.
Monika Kålås er ansvarlig for oppgaven og gjennomføringen i Bergen under NM.

De ulike oppgaven:

Teori oppgave
- Oppgaver om mat og vin

Blindlukting av vin:
- 6 typer vin
Brennevin:
- 10 typer brennevin

Sablering av champagne:
- Ta med egen sabel
- Skjenking i 8 glass – et skjenk – lik mengde
- Flasken skal være tom i siste glass

Mat og vin i kombinasjon:
- Her vil dere få utlevert en ferdig satt meny, og dere skal sette en drikkemeny til dette
- Dette vil foregå muntlig for dommere
- Meny skal presenteres på engelsk

Transjering av ost:
- Det SKAL serveres som en 4 rett, etter dessert
- Oste retten går utenom kokke NM sin oppgave
- Her skal dere transjere 3 ulike oster til 6 gjester ved bordet
- Ostene er sponset av TINE

Dekantering:
- Hovedrett vin skal dekanteres til gjestene

Bar:
- Dere får 3 gjester og skal servere 2 cocktails, 2 longdrink og
2 alkoholfrie drinker etter bestilling fra gjest. 1 av hver til dommer

Transjering og flambering av ananas
- Dere skal transjere og flambere ananas for 2 personer som om det er en dessert i en 3 retters meny

Duk og dekking:
- Det vil være runde bord
- Dekkes til 6 gjester
- 3 retters meny i samarbeid med kokk
- Osteservering 4 rett.
- DUNI vil være hovedsponsor på pynt, lys og etc.

Service:
- Det skal serveres vin/alkoholfritt alternativ til alle rettene
- All mat fra kokk serveres Amerikansk

Spørsmål vedr. Oppgaven kan rettes til Ann Mari pr. mail : annmari@selskaper.no

Med vennlig hilsen
Servitørlauget KKHR
... Se merSe mindre

Vi minner om neste ukes allergikurs og meny- og kalkuklasjonskurs!✍️ For mer info se Kompetanseboka!! Ta med deg en lærlingekollega og møt opp til en trivelig stund sammen med oss 🍽️😊 Dette er viktig oppkjøring til fagprøvene 😀 Vi ses! 😀 ... Se merSe mindre

Kristoffer Aga, Stian Kvalheim og 6 andre liker dette

Camilla RambøDel og tag gjerne aktuelle deltagere slik at vi får med oss flest mulig lærlinger! 🙂 😀

5 måneder siden
Camilla Rambø

Aina OksholenSindre Oksholen

5 måneder siden
Aina Oksholen

Linn Cecilie NewmanEirin Hansen 😊👍

5 måneder siden   ·  1
Linn Cecilie Newman

Kristin SydnesAnathita Bethina

5 måneder siden

3 Teilbakemeldinger

Kristin Sydnes

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 6 nye bilder.

Fantastisk flott lærlingmiddag på Bellevue. Supert levert av Charlotte, Eivind og Carl Henrik.
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 2 nye bilder.

En liten oppdatering fra våre flotte kokkelærlinger som gjennom Erasmus+ nå befinner seg i København!
Jasim og Simon på henholdsvis Nabo og Geranium er godt i gang med sitt praksisopphold ved hjelp av midler fra Erasmus+ fra Hordaland Fylkeskommune. Begge trives utrolig godt både med kollegaer og arbeidsoppgaver!
Vil DU også få samme mulighet som Simon Nilsen og Jasim Arentzen Al-dabi kan du også søke Erasmus+ stipend.
Send en mail til camilla@reisos.no dersom du er interessert.
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har delt Mandelhuset sitt bilde.

Vi ønsker en ny lærebedrift velkommen 😀 Mandelhuset har ledig læreplass for kokker 🎉
... Se merSe mindre

Gledens dag, me blir lærebedrift! Frå hausten av skal me ta inn ein kokkelærling på kjøkenet vårt, etter det kjem me til å ta inn ein lærling kvart år. Me har lyst til å ver med å sikre ...

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 6 nye bilder.

I dag er det fisk og farsekurs for 2.årslærlingene! Takk til Dag Robert fra Domstein Sjømat Bergen og Kåre fra Hotell Augustin som er superpositive og dyktige og som alltid stiller opp for oss! 🐟🐟😀
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Gå ikke glipp av dette! 😛 😀 🙂 Førskommende onsdag har 2.års kokkelærlinger muligheten til å være med på fisk- og farsekurs med Kåre Husebø og Domstein Sjømat Bergen 🙂 Gå inn på kompetanseboka for mer info og påmelding! 😀 Velkommen til en hyggelig og lærerik dag sammen med oss! 😀 🙂 ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Lukas As, Reidun Vågenes Aase og 23 andre liker dette

Anne HaugeKjenne da langt neri min fiskekake mage at ditta sku eg absolutt fått med meg😊

6 måneder siden   ·  1
Anne Hauge

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i HordalandJA dette er absolutt verdt å få med seg! 😀 Alltid morsomt og lærerikt!

6 måneder siden
Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland

Kommenter på Facebook

Kokkelærlingene på Bekkjarvik Gjestgiveri forteller om sin læretid til elever fra Sandsli VGs. ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

I dag er Opplæringskontoret på besøk på Bekkjarvik Gjestgiveri sammen med elever og lærere fra vg2 kokk- og servitør fra Sandsli vgs. Etter en omvisning på anlegget til Lerøy Sjøtroll har vi nå fått deilig lunsj fra lærlingene på Gjestgiveriet. Servitør- og kokke lærlingene hadde en flott presentasjon av yrkene og bedriften. ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Liv Nernæs, Bjørg T. Haug Samuelsen og 23 andre liker dette

Lars HaltbakkSå trivelig å se igjen disse flotte ungdommene 🙂

6 måneder siden
Lars Haltbakk

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 2 nye bilder.

Årets seanse på mat og vin i kombinasjon med Rune og Ørjan hos Culina👍😎
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Arvid Vorland, Monika Kålås og 12 andre liker dette

Culina Bergen, Thomsen StorkjøkkenTakk for besøket. En fin gjeng å ha på kurs👍🏼

6 måneder siden
Culina Bergen, Thomsen Storkjøkken

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland sendte direkte. ... Se merSe mindre

Monika Kålås, Reidun Vågenes Aase og 6 andre liker dette

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i HordalandIngen pallplass i år men utrolig bra jobba og stødig levert, de har vært veldig gode representanter for Hordaland 👏🏻 👍🎉 Vi er kjempestolte av gutta 👍😀

7 måneder siden
Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland

Helfrid Sigrun RakkenesHvordan gikk det med Sindre sitt lag?videoen var så kort så æ fikk ikkje med mæ hvordan det gikk

7 måneder siden
Helfrid Sigrun Rakkenes

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 4 nye bilder.

Da er finalelaget fra Bekkjarvik i gang, de har med god hjelp fra servitørlærlinger fra Statholdergaarden levert alle rettene på tid 👍✨ Vi heier på kokkelærlingene Sindre og Thorbjørn!!
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Da er kokkelag 1 fra Bekkjarvik videre til finalen ✨🥂🎉👏🏻 Vi gleder oss til å heie dere frem i finalen i morgen!
Tusen takk til lag 2 kokk og servitørlaget med suveren innsats i dag, vi et stolte av dere 👍✨
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Monika Kålås, Dagfinn Kringstad og 23 andre liker dette

Reidun Vågenes AaseLykke til i morgen👍

7 måneder siden
Reidun Vågenes Aase

Jannicke Vindenes LangumGratulerer og lykke til i dag😀

7 måneder siden
Jannicke Vindenes Langum

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland sendte direkte. ... Se merSe mindre

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland sendte direkte. ... Se merSe mindre

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland sendte direkte. ... Se merSe mindre

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 4 nye bilder.

Da er Norges Cupen i gang ✨😀 Servitør- og kokkelagene er klare til semifinale 👍
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Christine Andersen, Sissel Bjørkmann Fondenes og 23 andre liker dette

Eva DanielsenLykke til 😊🖒

7 måneder siden
Eva Danielsen

Jannicke Vindenes LangumLykke til 😀👍🏻

7 måneder siden
Jannicke Vindenes Langum

Reidun Vågenes AaseLykke til

7 måneder siden
Reidun Vågenes Aase

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 2 nye bilder.

Da er det under en uke igjen til Norges Cupen og kokk- og servitørlagene fra Hordaland ligger i hardtrening 👍 Vi gleder oss til å bli med ned å heie på dere 👏🏻✨🎉
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Kenneth Klyve, Frode Jensen og 22 andre liker dette

Ona Cecilia TotlandÅh det skal bli så kjekt 🤗Heia Heia

7 måneder siden   ·  1
Ona Cecilia Totland

Kommenter på Facebook

Opplæringskontoret gratulerer Kenneth som går i kokkelære på Scandic Ørnen. Han ble månedens ansatt på hotellet i desember! ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har delt Smak av kysten sitt bilde. ... Se merSe mindre

– Godt samarbeid, god stemning og timing var avgjørende for seieren i dag. Det sier Kim-Andre Samnøen og Oliver Sandik, vinnere av Årets SMAK AV KYSTEN KOKK 2017. Vi gratulerer så mye med seier...

Se dette på Facebook

Gratulerer til Sivert på Radisson Blu Royal Bergen med 2 plass i NM for resepsjonslærlinger! Utrolig godt jobbet🎉👍 ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

May Britt Karlsen, Elisabeth Hjetland og 23 andre liker dette

Kristin LøsethSå kjekt 😊 Grattis SSivert Engebretsen🎉🎉😊

7 måneder siden   ·  1
Kristin Løseth

Karin Leganger-HansenGratulerer

7 måneder siden
Karin Leganger-Hansen

Geir EngebretsenGratulerer til Sivert 🇳🇴🎂🎉 Veldig veldig bra 😁

7 måneder siden
Geir Engebretsen

Helene Engebretsen KjosbakkenEeeyyyy, Grattis Sivert Engebretsen!! 😀 Du er rå!

7 måneder siden
Helene Engebretsen Kjosbakken

Knut SanneGratulerer, bra jobbet 🙂

7 måneder siden
Knut Sanne

Wenche Berg HaalandGratulerer til Sivert, veldig bra jobbet. 😊🎉🎉

7 måneder siden
Wenche Berg Haaland

Tore KallekleivKjempebra. Masse gratulasjoner til Sivert.

7 måneder siden
Tore Kallekleiv

Jan Erik EngebretsenHei Sivert. Vi er stolt av deg. Lykke til videre

7 måneder siden
Jan Erik Engebretsen

Olga Phil KatlaGodt jobba,stå på 👏

7 måneder siden
Olga Phil Katla

Åse Berg LohneGratulerer.

7 måneder siden
Åse Berg Lohne

Kommenter på Facebook

Blir spennende å se hvor denne karen starter i lære👍 ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Disse stiller I NM i resepsjonsfaget. Vi ønsker dere lykke til 🙂

Veronica Nes-Berg, Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Vegard Grostad, Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Sivert Engebretsen, Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Karolina Awtuszewska, Clarion Collection Havnekontoret, Bergen
... Se merSe mindre

Malin von Euw, Camilla Haugland og 23 andre liker dette

Camilla Opseth LeeHei Karolina ❤ hele Havnekontoret er så stolt av deg, vi heier alle samme hele veien 🙂

7 måneder siden   ·  5

1 Tilbakemelding

Camilla Opseth Lee

Zandra JohanssonHejja Karolina!! 😃🌼

7 måneder siden   ·  1
Zandra Johansson

Kristin LøsethHeia gjengen fra Radisson Blu Royal Hotel - spesielt Sivert Engebretsen - stor stas 😊😊😊😊

7 måneder siden   ·  1

1 Tilbakemelding

Kristin Løseth

Wenche Berg HaalandHeia Sivert. 😊

7 måneder siden
Wenche Berg Haaland

Kommenter på Facebook

De første 10 lærlingene som sender påmelding per mail til johansen@reisos.no for dette arrangementet får gratis billett. ... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har lagt til 3 nye bilder.

Da er vi i gang med dessertkurs for 1.års lærlingene 👏🏻😀🎂
... Se merSe mindre

Se dette på Facebook

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har delt NHO Reiseliv sitt innlegg.

NHO Reiseliv
www.facebook.com/events/243577479416557/permalink/251705288603776/
... Se merSe mindre

Har du lyst å lære deg noe helt unikt, et eget håndverksfag? Har du lyst på lønn under utdanning, og fast jobb rett etterpå? Velg restaurant- og matfag! Hør kokker og servitører fortelle hva s...

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland har publisert et notat.

Kursplan vår sommer 2017
... Se merSe mindre