Telefon: 55 20 57 40

Lærlingeaften på Bekkjarvik Gjestgiveri! 2-års Lærlingene leverer et fantastisk måltid! Takk for maten 👨🏼‍🍳👩🏼‍🍳🎉🌟🤩🥂 ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Fantastisk avslutning og mat! Lykke til videre 😊

Gratulerer så masse Michelle 👏👏

Gratulerer til Michelle!🌹

Lei meg som ikke kunne være med, men kommer til Bekkjarvik en annen gang❤️

Velkommen hjem Aleksander Christensen 😊 I dag har opplæringskontoret hatt koselig besøk av resepsjonistlærlingen Aleksander som har tilbragt de siste 3 mnd på Erasmus+ utplassering ved Radisson blu St Helens Hotel Dublin. Et flott 5 stjerners hotell som var glad for å få besøk av en Norsk lærling. På hotellet var der 40 ulike nasjonaliteter representert. Han er storfornøyd med sitt opphold. Aleksander forteller at læringskurven var stor. Han ble tatt godt imot, fikk mange nye bekjentskaper. Under oppholdet brukte han fridagene sine på å dra rundt i Irland og oppleve. Anbefaler alle som ønsker å dra ut i verden å søke på Erasmus + ved å sende sin søknad til Camilla@reisos.no
Om du er resepsjonist, servitør, kokk eller konditorlærling dere er alle hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med Aleksander direkte om du har noen spørsmål om hvordan han opplevde som lærling å dra ut 🙂
... Se merSe mindre

Velkommen hjem Aleksander Christensen 😊 I dag har opplæringskontoret hatt koselig besøk av resepsjonistlærlingen Aleksander som har tilbragt de siste 3 mnd på Erasmus+ utplassering ved Radisson blu St Helens Hotel Dublin. Et flott 5 stjerners hotell som var glad for å få besøk av en Norsk lærling. På hotellet var der 40 ulike nasjonaliteter representert. Han er storfornøyd med sitt opphold. Aleksander forteller at læringskurven var stor. Han ble tatt godt imot, fikk mange nye bekjentskaper.  Under oppholdet brukte han fridagene sine på å dra rundt i Irland og oppleve. Anbefaler alle som ønsker å dra ut i verden å søke på Erasmus + ved å sende sin søknad til Camilla@reisos.no
Om du er resepsjonist, servitør, kokk eller konditorlærling dere er alle hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med Aleksander direkte om du har noen spørsmål om hvordan han opplevde som lærling å dra ut :)

 

Kommenter på Facebook

Kjempe flott og lese at du har lært og utforsket Irland. Anbefaler alle i en lærling situasjon og gjøre det samme

Noe å tenke på Line

Ja, dette er en fantastisk mulighet i læretiden. Hotellet like utenfor Dublin er veldig sjarmerende og kan virkelig anbefales👏. Det er mange lærlinger opp igjennom årene som har hatt et vellykket opphold der i regi av Opplæringskontoret🤗

Fagprøvene er igang! Ila 2 uker skal 50 unge lovende kokkeespirer kose seg på Fitjar VGS 👨‍🍳🍽👩‍🍳 Masse lykke til!!🌟👏 ... Se merSe mindre

Fagprøvene er igang! Ila 2 uker skal 50 unge lovende kokkeespirer kose seg på Fitjar VGS 👨‍🍳🍽👩‍🍳 Masse lykke til!!🌟👏

 

Kommenter på Facebook

Lykke til alle sammen 👍😊

Lykke til 😀👍🏻

Me gler oss på Fitjar, velkommen alle😊 Lukke til alle saman😊

Spennende

Vi minner om Erasmus+ stipendet, en fantastsik mulighet for deg som vil ta deler av læretiden i utlandet. Gjennom Erasmus + stipendet i Hordaland Fylkeskommune får du muligheten til å ta innntil tre måneder av læretiden din i utlandet.
Ikke nøl med å søke på høstens stipend!! Utreise mulig både kommende høst og på nyåret 2019 🌷😎Dersom du vil søke, send mail til camilla@reisos.no for mer info og søknadsskjema.
... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Tadas Vencas 👍

Anne Skulstad kjenner du noen som bør søke?

Siden Hordaland fylkeskommune har tatt avgjørelsen om å gjennomføre alle fagprøvene i kokkfaget på Fitjar VGS i år har vi på Opplæringskontoret vært på besøk å sett på fasilitetene 🌟Et flott og godt utstyrt kjøkken. Gjestfrie lærere og elever 👌 Gled dere til fagprøven 👨‍🍳🍽👩‍🍳 ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Björn Kovacs✌️

Denne uken kommer en av våre resepsjonslærlinger hjem etter å ha tatt tre måneder av sin læretid i Irland. Gjennom Erasmus + stipendet i Hordaland Fylkeskommune kan du også få muligheten til å ta innntil tre måneder av læretiden din i utlandet.
Nå er det på ny mulighet for å søke på høstens stipend, dersom du vil søke, send mail til camilla@reisos.no for mer info og søknadsskjema. 😀
... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Malin Jensen Westvik Mads Nilsen

Velkommen hjem , håper du har lært kjempe kjempe mye

Etter en deilig frokost på Scandic Hotel Bergen city 🥓🍳 får resepsjonistlærlinger og fagansvarlige en fagprøvegjennomgang av Trond og Veronica fra prøvenemda i resepsjonsfaget. 😀 Her får lærlingene anledning til å spørre om alt de måtte lure på med vurderingskriteriene samt gjennomføringen av fagprøven 👍 Tusen Takk til Prøvenemda ved Veronica og Trond 🙏🏼 ... Se merSe mindre

I dag har Camilla og Ona frontet kokkfaget på Osterøy ungdomsskole 👩‍🍳🌟👩‍🍳 i kokkeuniform. Vi var med 9 klasse elever å laget raspeballer og rullekake. Samtidig sneik vi oss inn i kantineproduksjonen hvor en annen klasse laget Hamburgere til dagens. Super gøy og masse flotte ungdommer 😊👌 ... Se merSe mindre

I dag har Camilla og Ona frontet kokkfaget på Osterøy ungdomsskole 👩‍🍳🌟👩‍🍳 i kokkeuniform. Vi var med 9 klasse elever å laget raspeballer og rullekake. Samtidig sneik vi oss inn i kantineproduksjonen hvor en annen klasse laget Hamburgere til dagens. Super gøy og masse flotte ungdommer 😊👌Image attachmentImage attachment

I dag har lærlingene vært på bakeri. Fra å se hvordan et middels lokalbakeri på Damsgård lager sine spesialiteter til et stort industrielt bakeri på Kokstad. 👨‍🍳👌🍞🥐🍪 ... Se merSe mindre

I dag har lærlingene vært på bakeri. Fra å se hvordan et middels lokalbakeri på Damsgård lager sine spesialiteter til et stort industrielt bakeri på Kokstad. 👨‍🍳👌🍞🥐🍪

Lærlingene på Scandic Ørnen og Scandic Flesland gjennomførte en fantastisk lærlingmiddag i går i samarbeid med Chaine de Rottiseur. Sjekk bildene! ... Se merSe mindre

I dag har Eva Danielsen Allergikurs for lærlinger i opplæringskontoret. 23 lærlinger møtte opp 🌟Veldig lærerikt ... Se merSe mindre

I dag har Eva Danielsen Allergikurs for lærlinger i opplæringskontoret. 23 lærlinger møtte opp 🌟Veldig lærerikt

I går hadde vi utrolig hyggelig kaffebesøk på kontoret av Kenneth som akkurat var kommet tilbake fra 90 dagers hospitering i Stockholm, gjennom Erasmus+ stipendet fra Hordaland fylkeskommune har Kenneth fått muligheten til å ta deler av læretiden i utlandet! 😀Kenneth kunne melde om en fantastisk opplevelse og anbefalte alle og søke på Erasmus+ stipendet👍
Har du lyst til å vite mer om mulighetene i Erasmus+ fra HFK, ta kontakt med oss i opplæringskontoret! 👍
... Se merSe mindre

I går hadde vi utrolig hyggelig kaffebesøk på kontoret av Kenneth som akkurat var kommet tilbake fra 90 dagers hospitering i Stockholm, gjennom Erasmus+ stipendet fra Hordaland fylkeskommune har Kenneth fått muligheten til å ta deler av læretiden i utlandet! 😀Kenneth kunne melde om en fantastisk opplevelse og anbefalte alle og søke på Erasmus+ stipendet👍
Har du lyst til å vite mer om mulighetene  i Erasmus+  fra HFK, ta kontakt med oss i opplæringskontoret! 👍

 

Kommenter på Facebook

Bra jobba! 😊

Veldig bra Kenneth👍

Kult!! Godt jobbet Kenneth

Godt jobbet Kenneth👍🏻

Super flinke Kenneth😄 de er heldige de som får jobbe med deg etter endt læretid😄👍🙌

Tusen takk!

Vi er stolt og glad for å ha Kenneth i lære hos oss på Scandic Ørnen 👍😊

God morgen og takk for i går alle dere flotte lærlinger, både kokker og servitører. Dere skapte en fantastisk stemning og gjorde denne tirsdagskvelden uforglemmelig. "MAT ER GØY" Er gjort virkelig på grunn av dere. Vi bøyer oss i hatten. Dette har dere planlagt og gjennomført !! For en flink gjeng!!! 🌟🎩🌟 Vær stolt!! Tusen hjertelig takk til Øyvind på Kalfaret Brygghus som har vært så gjestfri å låne vekk "huset" til lærlingene. ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Tusen takk 😀

Veldig bra arrangement. Tusen takk for at jeg fikk komme 👏😀

Fantastisk flinke ungdommer. Tusen takk😊😊

www.facebook.com/ona.totland/posts/10160119289470032God morgen Norge🇳🇴. Kristoffer er godt i gang her i Herning👏. Heisann, heia✌ ... Se merSe mindre

https://www.facebook.com/ona.totland/posts/10160119289470032

Hyggelig å se godt samarbeid mellom medlemsbedrifter! 👍👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳😀Dei siste to vekene har lærlingen vår, Lasse Tvedt våre utplassert på Bekkjarvik Gjestgiveri. Der han har fått ny kunnskap i kokkefaget og god opplæring av den eminente ørjan Johannessen og Arnt Johannessen. Me er veldig takknemlig for samarbeidet og gler oss over at Mandelhuset er ein lærebedrift. Lærlinger er framtida! ... Se merSe mindre

Hyggelig å se godt samarbeid mellom medlemsbedrifter! 👍👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳😀

Lærlingene planlegger lærlingeaften i mars. Torsdag var de på befaring i lokalene. Et lite knippe av team Lærlingeaften 2018 var tilstede, resten var desverre på jobb. Vi gleder oss!!! 🍽 🍷🥂 ... Se merSe mindre

Lærlingene planlegger lærlingeaften i mars. Torsdag var de på befaring i lokalene. Et lite knippe av team Lærlingeaften 2018 var tilstede, resten var desverre på jobb. Vi gleder oss!!! 🍽 🍷🥂

Ken på Colonialen har i dag hatt innføring på vin og mat i kombinasjon 😊 ... Se merSe mindre

Ken på Colonialen har i dag hatt innføring på vin og mat i kombinasjon 😊Image attachmentImage attachment

... Se merSe mindre

Vi er superstolt over alle dere lærlinger som har tilbragt helgen i Stavanger. Fantastisk innsats. Dere er dyktige. Vi gleder oss til i kveld og resultater 🌟🌞 Takk for en fantastisk opplevelse Kornelia og Erlend Sindre og Andreas dere er alle flotte representanter for faget ... Se merSe mindre

Vi er superstolt over alle dere lærlinger som har tilbragt helgen i Stavanger. Fantastisk innsats. Dere er dyktige. Vi gleder oss til i kveld og resultater  🌟🌞 Takk for en fantastisk opplevelse Kornelia og Erlend Sindre og Andreas dere er alle flotte representanter for faget

 

Kommenter på Facebook

Godt jobbet og alle mulige gode lykkeønsker for det kvelden bringer👍😉

Super innsats. Blir spennende i kveld. 😊

👍🏼Fin gjeng🏆

👍🏼Fin gjeng🏆

Tusen takk til flinke elever og lærere ved Restaurant og matfag på Sotra VGS 🎄🎅👌 Nydelig tradisjonelt julebord 🍽🌟Nå er vi god og mett ... Se merSe mindre

Tusen takk til flinke elever og lærere ved Restaurant og matfag på Sotra VGS 🎄🎅👌 Nydelig tradisjonelt julebord 🍽🌟Nå er vi god og mett

 

Kommenter på Facebook

Utrolig hyggelige og dyktig elever som disket opp og tok godt vare på oss!! 👏🏻👏🏻

Takk for besøket

Tradisjonen tro var vi atter et år samlet for julegrøt i peisestuen med alle disse flotte lærlingene 🍚🌟Tusen takk til Raymond og alle på Grand Terminus for nydelig grøt og hyggelig vertskap 🎅 Takk for i dag og God Jul 🎄🎅🏼 ... Se merSe mindre

Tradisjonen tro var vi atter et år samlet for julegrøt i peisestuen med alle disse flotte lærlingene 🍚🌟Tusen takk til Raymond og alle på Grand Terminus for nydelig grøt og hyggelig vertskap 🎅 Takk for i dag og God Jul 🎄🎅🏼

I dag er opplæringskontoret på roadtrip til Tysnes på besøk hos medlemsbedrift Mandelhuset ... Se merSe mindre

I dag er opplæringskontoret på roadtrip til Tysnes på besøk hos medlemsbedrift Mandelhuset

 

Kommenter på Facebook

Tusen takk for hyggelig besøk og nydelig mat!! 😍

Utdeling av fagbrev i Haakonshallen ... Se merSe mindre

Utdeling av fagbrev i HaakonshallenImage attachment

I kveld har opplæringskontoret vært på utdanningsmesse i Nordhordlandshallen. Masse flotte ungdommer. Rekrutteringen starter allerede for disse to 7 klassingene 👌🌟 Takk for god hjelp! Til gjengjeld har jeg lovet å besøke dem i Mat og Helse på en tirsdag 😊 ... Se merSe mindre

I kveld har opplæringskontoret vært på utdanningsmesse i Nordhordlandshallen. Masse flotte ungdommer. Rekrutteringen starter allerede for disse to 7 klassingene 👌🌟 Takk for god hjelp! Til gjengjeld har jeg lovet å besøke dem i Mat og Helse på en tirsdag 😊

I kveld har 2 års lærling Vadim Kornilov​​ vært med på utdanningsmesse i Arna. Vi laget litt pasta og reklamerte for RM fagene samt Resepsjon og reiseliv 😊Takk for hjelpen 👍 ... Se merSe mindre

I kveld har 2 års lærling Vadim Kornilov​​ vært med på utdanningsmesse i Arna. Vi laget litt pasta og reklamerte for RM fagene samt Resepsjon og reiseliv 😊Takk for hjelpen 👍

I dag har lærlingene fått tilbringe dagen med Ragnhild T Mamen på Sandsli VGS. Der de har fått leke med sjokolade, laget makroner og fromasj 😊 Håper alle de 15 flotte lærlingene som var med har lært noe 🌟Takk for oss 👌 ... Se merSe mindre

I dag har lærlingene fått tilbringe dagen med Ragnhild T Mamen på Sandsli VGS. Der de har fått leke med sjokolade, laget makroner og fromasj 😊 Håper alle de 15 flotte lærlingene som var med har lært noe 🌟Takk for oss 👌Image attachmentImage attachment

I dag er det servitørkonkurranse kombinert med gjennomkjøring av hovedelementene i fagprøven! Hoveddommer er nybakt Norgesmester Kristoffer Aga! ... Se merSe mindre

I dag har Børge fra BAMA hatt grønnsakskurs for lærlingene. Så masse godt !! Tusen takk for en lærererik og fin dag 😊 ... Se merSe mindre

I dag har Børge fra BAMA hatt grønnsakskurs for lærlingene. Så masse godt !!  Tusen takk for en lærererik og fin dag 😊

Resultater Bergen Cup 🏆
1.plass Bekkjarvik 2 🥇
2.plass Søtt+Salt 🥈
3.plass Bekkjarvik 1 🥉
Vi gratulerer og gleder oss til å følge dere i Stavanger på Norges Cup!
... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Gratulerer til alle 😊

Grattla 😁

Gratulerer 👍

Gratulerer

Gratulerer 🏆

Gratulerer

... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Salt&søtt😂😂

Gratulerer 😀🎉🇳🇴

Gratulera so mykje👍🏼😊👏🏼👏🏼👏🏼

Gratulerer med førsteplassen

Gratulera 👍

Gratulera så mykje til Bekkjarvik gjestgiveri 👍😊

Gratulerer👏🇳🇴

Gratulerer så mye 👏👏👏

Gratulere 👏🍾😊

WoW‼️ You go girl‼️ GRATTIS🍾

Gratulerer 👏👍😊

Gratulerer 👍

Gratulerer så mye😃😃

Gratulerer!👍

Gratulerer gutter godt jobbet👍

Gratulerer

Så bra👏👏

👏🏻 gratulerer

Gratulerer

Gratulerer 👍🎉

Gratulerer 😊

Gratulerer, Bekkjarvik 1 og 2 🍾

Gratulerer

Gratulerer

Gratulerer Bekkjarvik gjestgiveriet

+ Se tidligere kommentarer

Hei Hei alle lærlinger og fagansvarlige! Per i dag har vi dessverre for få påmeldte til både Kraft ++ kurset mandag 6.nov og frukt og grønt kurset tirsdag 7.nov!😨😨 Vi vil nødig avlyse, derfor supert om de av våre lærlinger som ønsker å delta til å melde seg på i kompetanseboka før søndag!😀 Gi gjerne en lyd til din lærlingekollega om dette også! Takk Takk og riktig god fredag fra oss på kontoret! ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Jardar Moberg Davanger Chinnawat Niaobuppha Finn Suradach Chimwiset

Andreas Nygård Jin Kaizers Aarre

Da er finalelagene klare 👏🏻👩🏼‍🍳 Følgende lag skal i morgen kjempe om seieren og sjansen til å reise til Stavanger og representere Hordaland på NM for kokkelærlinger 2017:
- Scandic Ørnen
- Bekkjarvik 1
- Søtt og Salt
- Restaurant 1877
- Bekkjarvik 2
- Solstrand
Da er det bare å glede seg til i morgen 👏🏻👏🏻👩🏼‍🍳 Vi ønsker alle lykke til 😀 👍
... Se merSe mindre

Da er finalelagene klare 👏🏻👩🏼‍🍳 Følgende lag skal i morgen kjempe om seieren og sjansen til å reise til Stavanger og representere Hordaland på NM for kokkelærlinger 2017:
- Scandic Ørnen
- Bekkjarvik 1
- Søtt og Salt 
- Restaurant 1877 
- Bekkjarvik 2
- Solstrand 
Da er det bare å glede seg til i morgen 👏🏻👏🏻👩🏼‍🍳 Vi ønsker alle lykke til 😀 👍

 

Kommenter på Facebook

Lykke til videre alle sammen

Hurra! Lykke til i morgen 🙂

Gratulerer 👏🏻 og lykke til i morgen!

Lykke til alle sammen 😊

Da er dommere og lærlinger i gang med Innledende runder i årets lærlingekonkurranse for kokker! 👏🏻👍👩🏼‍🍳 Om noen timer er det klart hvilke 6 lag som i morgen skal kjempe om en plass i NM👍😀 Spennende 👏🏻👏🏻👏🏻 ... Se merSe mindre

Da er dommere og lærlinger i gang med Innledende runder i årets lærlingekonkurranse for kokker! 👏🏻👍👩🏼‍🍳 Om noen timer er det klart hvilke 6 lag som i morgen skal kjempe om en plass i NM👍😀 Spennende 👏🏻👏🏻👏🏻Image attachmentImage attachment

26.10.17

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland

Onsdag hadde opplæringskontoret med seg 19 håpefulle unge kokkespirer på tur til Bekkjarvik. For en dag med inspirasjon og samvær. Vi takker Ørjan for nyttige tips til konkurranse og fagprøve 😊 Lena Drivenes holdt et spennende foredrag om vin til mat. Ungdommen fikk fuktig frisk luft i nærområdet i en fagquiz. Oppholdet ble avsluttet med digg burger på Smakeriet 🍽 Takk for oss Bekkjarvik Gjestegiveri! 😊
Vi kommer gjerne igjen
... Se merSe mindre

Onsdag hadde opplæringskontoret med seg 19 håpefulle unge kokkespirer på tur til Bekkjarvik. For en dag med inspirasjon og samvær. Vi takker Ørjan for nyttige tips til konkurranse og fagprøve 😊 Lena Drivenes holdt et spennende foredrag om vin til mat. Ungdommen fikk fuktig frisk luft i nærområdet i en fagquiz. Oppholdet ble avsluttet med digg burger på Smakeriet 🍽 Takk for oss Bekkjarvik Gjestegiveri! 😊
Vi kommer gjerne igjenImage attachmentImage attachment

Fantastisk dag på Yrkeslabyrinten med Kornelia, Eivind, Jasim og Ona 👍😊 ... Se merSe mindre

Da er NM i gang! 👏🏻👩🏼‍🍳 ... Se merSe mindre

I morgen braker det løs med NM for kokker og servitører! Hordaland er sterkt representert👨🏼‍🍳👩🏼‍💼🍾🥂Erling Nordås og Kristoffer Aga deltar i servitør NM mens Lukasz Brekke med sin commis Oliver Sandik og Sondre Bruvik med sin commis Stian L. Holme deltar i NM kokk!! Opplæringskontoret ønsker dere og de andre deltagerne masse lykke til!
👏🏻👍 Vi oppfordrer også alle som har anledning til å stikke innom Grieghallen torsdag eller fredag og heie på kandidatene! 🎉🎊
... Se merSe mindre

I morgen braker det løs med NM for kokker og servitører! Hordaland er sterkt representert👨🏼‍🍳👩🏼‍💼🍾🥂Erling Nordås og Kristoffer Aga deltar i servitør NM mens Lukasz Brekke med sin commis Oliver Sandik og Sondre Bruvik med sin commis Stian L. Holme deltar i NM kokk!! Opplæringskontoret ønsker dere og de andre deltagerne masse lykke til! 
👏🏻👍 Vi oppfordrer også alle som har anledning til å stikke innom Grieghallen torsdag eller fredag og heie på kandidatene! 🎉🎊Image attachmentImage attachment

 

Kommenter på Facebook

Lykke til🇳🇴

Lykke til Stian Leon Holme😊

Lykke til Erling Nordås 👏😄

Lykke til alle sammen

Heia Sondre!!

Om en uke er denne dyktige karen i ilden under NM for servitør 2017. Opplæringskontoret har stor tro og heier på deg! 🙂 ... Se merSe mindre

Om en uke er denne dyktige karen i ilden under NM  for servitør 2017. Opplæringskontoret har stor tro og heier på deg! :-)

 

Kommenter på Facebook

Ikke lenge til det braker løs i Grieghallen nå 🙂

I dag har våre flotte servitørlærlinger barkurs, klassiske drinker står på menyen! 🍸Vi er nok en gang så heldig å få superflinke Johan Sæbøe til å kurse lærlingene våre 😀👏🏻🍸🍹 ... Se merSe mindre

I dag har våre flotte servitørlærlinger barkurs, klassiske drinker står på menyen! 🍸Vi er nok en gang så heldig å få superflinke Johan Sæbøe til å kurse lærlingene våre 😀👏🏻🍸🍹Image attachmentImage attachment

Vi er stolte av å kunne annonsere en av årets dommere på Bergencup. Eline Haugan Bordvik. Denne unge damen har allerede markert seg som en dyktig og fremmadstormende kokk. Som en inspirasjon til dere unge lovende lærlinger der ute. Gled dere 😊 Vi gleder oss 😊I ettermiddag har jeg hatt gleden av å få dele ut KokkeKarlas stipend for første gang. Det er fint å få bidra til å føre arven fra Karla videre, - matglede, fagstolthet - og samfunnsansvar. Karls var et lysende kokke-talent som gikk bort for et år siden etter sykdom bare 29 år gammel. Men gode venner og kolleger tar innsatsen hennes videre.

Denne ettermiddagen på Sentralen i Oslo var virkelig i hennes ånd, en real dugnad. Sterkt å se de mange gamle kollegaene, noen av dem Norges beste kokker, samarbeide på kjøkkenet, og få møte den lille familien hun etterlot seg. Og takk for den fantastisk gode maten vi ble servert!

Når Karla valgte å opprette et legat for å bidra til kokkefagets utvikling, hadde hun også en klar tanke om noe annet jeg er opptatt av, nemlig å rekruttere flere kvinner til å ta en fagutdanning. Derfor var det selvfølgelig også veldig stas å få dele ut stipendet til Eline Haugan Bordvik som allerede hevder seg som kokk internasjonalt. Det er utrolig imponerende - Gratulerer Eline!
... Se merSe mindre

Vi er stolte av å kunne annonsere en av årets dommere på Bergencup. Eline Haugan Bordvik. Denne unge damen har allerede markert seg som en dyktig og fremmadstormende kokk. Som en inspirasjon til dere unge lovende lærlinger der ute. Gled dere 😊 Vi gleder oss 😊Image attachment

 

Kommenter på Facebook

Arrangørene av Bergen cup er stolte av å kunne annonsere en av årets dommere. Eline Haugan Bordvik. Denne unge damen har allerede markert seg som en dyktig og fremmadstormende kokk. Som en inspirasjon til dere unge lovende lærlinger der ute. Gled dere 😊I ettermiddag har jeg hatt gleden av å få dele ut KokkeKarlas stipend for første gang. Det er fint å få bidra til å føre arven fra Karla videre, - matglede, fagstolthet - og samfunnsansvar. Karls var et lysende kokke-talent som gikk bort for et år siden etter sykdom bare 29 år gammel. Men gode venner og kolleger tar innsatsen hennes videre.

Denne ettermiddagen på Sentralen i Oslo var virkelig i hennes ånd, en real dugnad. Sterkt å se de mange gamle kollegaene, noen av dem Norges beste kokker, samarbeide på kjøkkenet, og få møte den lille familien hun etterlot seg. Og takk for den fantastisk gode maten vi ble servert!

Når Karla valgte å opprette et legat for å bidra til kokkefagets utvikling, hadde hun også en klar tanke om noe annet jeg er opptatt av, nemlig å rekruttere flere kvinner til å ta en fagutdanning. Derfor var det selvfølgelig også veldig stas å få dele ut stipendet til Eline Haugan Bordvik som allerede hevder seg som kokk internasjonalt. Det er utrolig imponerende - Gratulerer Eline!
... Se merSe mindre

Arrangørene av Bergen cup er stolte av å kunne annonsere en av årets dommere. Eline Haugan Bordvik. Denne unge damen har allerede markert seg som en dyktig og fremmadstormende kokk. Som en inspirasjon til dere unge lovende lærlinger der ute. Gled dere 😊Image attachment

 

Kommenter på Facebook

Load more

Besøk oss på Facebook >