⭐️VI SØKER LÆRLINGER⭐️

Har du det vi ser etter?

Bekkjarvik Gjestgiveri har lang erfaring som lærebedrift, og ble kåret til Årets Lærebedrift i 2015. Vi har per dags dato hele 11 kokkelærlinger i vår stab. Nå er 6 av våre dyktige lærlinger klar for fagprøve, og vi har derfor ledig plass til ferske kokkelærlinger.

Vi tilbyr variert opplæring, der en får jobbe med kortreist, lokal mat hver dag, så vel som internasjonal mat. Vi er opptatt av at våre lærlinger skal utvikle seg og lære så mye som mulig på deres tid hos oss, så vi oppmuntrer alltid og støtter våre lærlinger hvis de ønsker å delta i regionale-og nasjonale lærlingkonkurranser.

Både på-og utenfor arbeidsplassen har vi et inkluderende og humørfylt arbeidsmiljø. Bo-situasjon er heller ikke et problem.

Er du interessert? Søk da vel!
Send mail til arnt@bekkjarvikgjestgiveri.no med søknad og CV.
... Se merSe mindre

Image attachmentImage attachment

I kveld har denne gjengen gjennomført Lærlingeaften 2019 👌Med stil har de tilberedt mat til og servert 100 gjester. Deriblant familie, venner, faglige ledere, bedriftseiere, sponsorer, leverandører og selvfølgelig oss 3 fra opplæringskontoret. Takk for en uforglemmelig aften 🌟 ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Supert!

Kjempe bra gjennomført. Supert at opplæringskontoret tar initiativ til dette. Takk for at jeg fikk komme.

flott opplegg

Ole Alexander, kjøkkensjefen på Scandic Ørnen har sendt 2 av sine lærlinger til Domstein for å lære mer om fisk 😍👌🐟 Der blir lærlingene tatt godt imot. Det er fullt mulig for alle lærebedrifter å gjøre 🌟 Grip sjansen en unik mulighetMay & Thor Fredrik som er lærlinger på Scandic Ørnen får mengdetrening på filiteringslinjen i dag.
Engasjerte lærlinger som tar fatt på torsken!🐟👌
... Se merSe mindre

Ole Alexander, kjøkkensjefen på Scandic Ørnen har sendt 2 av sine lærlinger til Domstein for å lære mer om fisk 😍👌🐟 Der blir lærlingene tatt godt imot. Det er fullt mulig for alle lærebedrifter å gjøre 🌟 Grip sjansen en unik mulighet

Vi var alle enig at det har vært en Knallkjekk dag sammen med ALF klassen på RÅ ungdomsskole. Elevene fikk lage og smake Steambuns med soya marinert fisk, Falaffel med chipotlemajo. Til dessert eple, crumble og kesam. Vi delte ut smaksprøver i kantinen og spredde matglede 🤗👌🌟Samtidig som vi fortalte om alle muligheter ved å velge Restaurant og matfag ... Se merSe mindre

Alle våres lærlinger er superheldige, de får tilpassede kurs mot fagprøven. I dag har Børge og Kenneth fra BAMA sammen med Kåre fra Augustin sjømat, farse og kvalitetskurs med lærlingene 👌🌟🐟Vi er klar for å lære masse. ... Se merSe mindre

Tusen takk til Espen og NRK Hordaland for at dere gav oss litt tid i dagens sending. Kija og Fredrik gjorde SÅ god profil for sine bedrifter. De er fantastiske ambasadører for Restaurant og matfag. Gjør som dem, velg RM!! 👨‍🍳👩‍🍳 Et viktig tema 16 dager før søknadsfristen går ut. Restaurant og matfag er kreative skapende fag. DU velger selv hvor langt du vil nå. "The sky is your limit" ... Se merSe mindre

Tusen takk til Espen og NRK Hordaland for at dere gav oss litt tid i dagens sending. Kija og Fredrik gjorde SÅ god profil for sine bedrifter. De er fantastiske ambasadører for Restaurant og matfag. Gjør som dem, velg RM!! 👨‍🍳👩‍🍳 Et viktig tema 16 dager før søknadsfristen går ut. Restaurant og matfag er kreative skapende fag. DU velger selv hvor langt du vil nå. The sky is your limit

 

Kommenter på Facebook

Hørte dere på radioen 👍 knallbra 😀 superflinke😁

Så kjekt Ona - dere er superflinke 👏. Gleder meg til å høre det 🙂

Supert! 🙂

Knall bra 🙂

👍

I dag er vi på Thon hotell Airport. Liv Prestegård har Revenue Management kurs med resepsjonistlærlinger. Interessant og lærerikt. Tusen takk Liv ... og Simon for god mat ... Se merSe mindre

I dag er vi på Thon hotell Airport. Liv Prestegård har Revenue Management kurs med resepsjonistlærlinger. Interessant og lærerikt. Tusen takk Liv ... og Simon for god mat

I dag har opplæringskontoret gjort Mat er GØY med enda flere flotte 9 klassinger. Med oss hadde vi superflinke ambasadører for faget. Fredrik fra Bekkjarvik, Peace og Aurora fra Sandsli VGS i tillegg til Praksisstudent Line som også er kokk. Takk for en kjekk dag med fokus på å reklamere for Restaurant og matfag 😊👌 ... Se merSe mindre

I dag har opplæringskontoret  gjort Mat er GØY  med enda flere flotte 9 klassinger. Med oss hadde vi superflinke ambasadører for faget. Fredrik fra Bekkjarvik, Peace og Aurora fra Sandsli VGS i tillegg til Praksisstudent Line  som også er kokk. Takk for en kjekk dag med fokus på å reklamere for Restaurant og matfag 😊👌

 

Kommenter på Facebook

Fredrik!!! 🤙🤙🤙🍾🎉💦

I dag er opplæringskontoret på læreplasskonferanse på Sotra. Med oss har vi 2 flotte ambassadører: Kija som er konditorlærling hos en av våre medlemsbedrifter Scandic Ørnen og Charlotte som er kokkelærling hos Fleichers Hotell på Voss. Her deltar de på spørretimen sammen med de andre lærlingene i ulike fag. 👌👏😊 ... Se merSe mindre

I dag er opplæringskontoret på læreplasskonferanse på Sotra. Med oss har vi 2 flotte ambassadører: Kija som er konditorlærling hos en av  våre medlemsbedrifter Scandic Ørnen og Charlotte som er kokkelærling hos  Fleichers Hotell på Voss. Her deltar de på spørretimen sammen med de andre lærlingene i ulike fag. 👌👏😊

Takk for hyggelig besøk av flotte ungdommer og lærere ved Voss VGs 👨🏼‍🍳👩🏼‍🍳 Gleder oss allerede til å ta en ny vandring til høsten med nye unge lovende ⭐️ Håper at de skolene som har vært med på denne runden kommer igjen til høsten og at de som ikke var med denne gang finner tid til å bli med på dette tilbudet, høsten 2019!Etter invitasjon frå Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland, gjekk turen i dag til Bergen, for Vg2 kokk/servitør. Vi var innom eit titals restaurantar og hotell, som alle tok vél imot oss og fortalde om sine verksemder. Dagen vart avslutta på Akvariet i Bergen, der vi óg fekk orientering om verksemda, samt ein fortreffeleg lunch! YFK og bussjåfør Ole J. var svært nøgd med dagens ekskursjon! ... Se merSe mindre

En nydelig dag for bedriftssafari i Bergen by! ☀️
I dag er det elever og lærere fra Vg2 kokk og servitør fra Voss Videregående som har tatt turen og er med oss på en runde i byen for å bli kjent med potensielle YFF-plasser eller lærebedrifter 👨🏼‍🍳
... Se merSe mindre

Vi liker bedriftsafari! 😊👌 Enda en flott mandag til fots i vår vakre by. Med enda flottere ungdommer. Et knippe fremtidige potensielle lærlinger fikk omvisning i mange av byens spisesteder. Takk igjen til dere som tok oss imot og tusen takk for turen til gjengen fra Fitjar VGS. Neste mandag kommer vi igjen 😊 ... Se merSe mindre

Mat er GØY! - og verdifullt. Et rekrutteringsprosjekt i regi av opplæringskontoret for Hotell og restaurantfag Hordaland. Vi har med råvarer og engasjerte ambassadører for RM fagene. Et ønske om å fremme faget og så mange positive sider med faget som vi kan meddele på denne stunden. Sammen med elevene har vi en gøy stund og avslutter det hele med et felles måltid hvor vi forteller om fagets uendelige muligheter. I løpet av siste halvår har vi besøkt flere skoler, og flere skal det bli. Har du eller kjenner du til interesserte dedikerte ungdomsskoleelever som fortjener besøk av en trivelig gjeng. Ta gjerne kontakt. ... Se merSe mindre

Mat er GØY! - og verdifullt. Et rekrutteringsprosjekt i regi av opplæringskontoret for Hotell og restaurantfag Hordaland. Vi har med råvarer og engasjerte ambassadører for RM fagene. Et ønske om å fremme faget og så mange positive sider med faget som vi kan meddele på denne stunden. Sammen med elevene har vi en gøy stund og avslutter det hele med et felles måltid hvor vi forteller om fagets uendelige muligheter. I løpet av siste halvår har vi besøkt flere skoler, og flere skal det bli. Har du eller kjenner du til interesserte dedikerte ungdomsskoleelever som fortjener besøk av en trivelig gjeng. Ta gjerne kontakt.

I kveld er vi superstolte av superlærlingen vår Aleksander som sikret 2.plass og sølv til Hordaland og Thon hotell Bergen Airport i NM for resepsjonslærlinger!! 🎉🥂🎉🥳🤩 ... Se merSe mindre

I kveld er vi superstolte av superlærlingen vår Aleksander som sikret 2.plass og sølv til Hordaland og Thon hotell Bergen Airport i NM for resepsjonslærlinger!! 🎉🥂🎉🥳🤩

 

Kommenter på Facebook

Gratulerer

👏🏻👏🏻👏🏻

Gratulerer Aleksander!!!

Gratulerer 👏👏👏

Kjempe flott, Gratulerer Aleksander Christensen

Gratulerer Aleksander Christensen

Finaledagen på Jåttå videregående! I dag krysser vi fingrene for Aleksander fra Thon hotell Bergen Airport som er i finalen i NM for resepsjonslærlinger. 🤞🏼🎉

🙏🏼 Takker også de to kokkelagene fra Hordaland for en flott innsats i Norges cup, selv om det ikke ble finaleplass har dere gjort en super innsats! Dere alle er flotte representanter for oss og fagene deres! 😊
... Se merSe mindre

Finaledagen på Jåttå videregående! I dag krysser vi fingrene for Aleksander fra Thon hotell Bergen Airport som er i finalen i NM for resepsjonslærlinger. 🤞🏼🎉

🙏🏼 Takker også de to kokkelagene fra Hordaland for en flott innsats i Norges cup, selv om det ikke ble finaleplass har dere gjort en super innsats! Dere alle er flotte representanter for oss og fagene deres! 😊

På mandag hadde opplæringskontoret med seg Vg2 kokk og servitør Sotra VGS på bedriftsafari i Bergen. En kjekk dag! Takk til alle medlemsbedriftene som tok oss imot 🙂 Neste mandag er vi klar for elever fra Fitjar VGS og uken etter skal også Voss VGS bli introdusert for potensielle fremtidige lærebedrifter. Vi gleder oss ... Se merSe mindre

Årets beste tradisjon, Hotel Terminus spanderer julegrøt på alle lærlingene våre! 🏆🥳🎅🏼🎄Tusen takk for nydelig grøt og nok en hyggelig stund i peisestuen deres! 🙏🏼Jaggu kom nissen også 🎅🏼🎄 Tusen takk til nissen og alle dere flotte lærlinger som tok turen! 🎄🎅🏼🥳 Skikkelig god jul til alle sammen fra oss! ... Se merSe mindre

Årets beste tradisjon, Hotel Terminus spanderer julegrøt på alle lærlingene våre! 🏆🥳🎅🏼🎄Tusen takk for nydelig grøt og nok en hyggelig stund i peisestuen deres! 🙏🏼Jaggu kom nissen også 🎅🏼🎄 Tusen takk til nissen og alle dere flotte lærlinger som tok turen! 🎄🎅🏼🥳 Skikkelig god jul til alle sammen fra oss!

I dag deltar opplæringskontoret på Arena for kvalitet i fagopplæringen! Vi gleder oss til lærerike dager med spennende og viktig program her på Hamar! Vi er klare for faglig påfyll! #Yrkesfagenesår ... Se merSe mindre

I dag deltar opplæringskontoret på Arena for kvalitet i fagopplæringen! Vi gleder oss til lærerike dager med spennende og viktig program her på Hamar! Vi er klare for faglig påfyll! #YrkesfagenesårImage attachment

I dag har kokken Andreas Gjuvsland fra Ørnen og kokkelærling Alexander Solvang fra Solstrand disket opp til Mat er GØY på Tranevågen ungdomsskole. Tusen takk for fantastisk innsats og og hjelp 👨‍🍳🌟👨‍🍳 ... Se merSe mindre

I dag har kokken Andreas Gjuvsland fra Ørnen og kokkelærling Alexander Solvang fra Solstrand disket opp til Mat er GØY på Tranevågen ungdomsskole. Tusen takk for fantastisk innsats og og hjelp 👨‍🍳🌟👨‍🍳

Tusen takk til alle som gjorde gårsdagens resepsjonskonkuranse til en super dag! Vi er så stolte av alle de flotte lærlingene våre!
Ekstra stort Gratulerer til Aleksander fra Thon hotel Airport 🥇 Magnus fra Scandic Hotel Ørnen 🥈og Andrine fra Scandic Byparken🥉
Tusen takk til Trond og Sissel for utmerket dommerarbeid! 💐
... Se merSe mindre

Tusen takk til alle som gjorde gårsdagens resepsjonskonkuranse til en super dag! Vi er så stolte av alle de flotte lærlingene våre! 
Ekstra stort Gratulerer til Aleksander fra Thon hotel Airport 🥇 Magnus fra Scandic Hotel Ørnen 🥈og Andrine fra Scandic Byparken🥉 
Tusen takk til Trond og Sissel for utmerket dommerarbeid! 💐Image attachment

I dag kjempes det om 1.plass og om å bli Hordalands representant til NM for resepsjonslærlinger i Stavanger neste år. Ta turen innom Amalie Skram mellom 12-14.30 i dag og se våre dyktige lærlinger action! ... Se merSe mindre

I dag kjempes det om 1.plass og om å bli Hordalands representant til NM for resepsjonslærlinger i Stavanger neste år. Ta turen innom Amalie Skram mellom 12-14.30 i dag og se våre dyktige lærlinger action!

I dag har disse flotte ambassadører for kokkfaget gjort Mat er GØY på Rothaugen ungdomsskole. 🌟👩‍🍳👨‍🍳🌟 Tusen takk for fantastisk innsats dere er RÅ 🙌 ... Se merSe mindre

I dag har disse flotte ambassadører for kokkfaget gjort Mat er GØY på Rothaugen ungdomsskole. 🌟👩‍🍳👨‍🍳🌟 Tusen takk for fantastisk innsats dere er RÅ 🙌

 

Kommenter på Facebook

Stå på👍😊

WOHOOOOOOOO Cornelia!!!!

... Se merSe mindre

Ostekurs med Tine ... Se merSe mindre

Ostekurs med Tine

Mmm I går hadde vi et smakfullt kurs med Børge fra BAMA 👌🌟Kjekt at å mange kunne komme!!
Vi minner om nytt å spennende kurs på Tirsdag 2 oktober på Scandic City
... Se merSe mindre

Mmm I går hadde vi et smakfullt kurs med Børge fra BAMA 👌🌟Kjekt at å mange kunne komme!!
Vi minner om nytt å spennende kurs på Tirsdag 2 oktober på Scandic City

Bilder på tidslinjen ... Se merSe mindre

I dag har denne flotte gjengen gjort "Mat er GØY" i Ås Barnehage på Stord. Med fokus på å spre matglede til små spirer. Dere er flotte ambassadører for faget 🌟 Tusen takk Kija, Elina, Charlotte, Alexander og nyutdannede Marcus 👌🐟 Og tusen takk til deres lærebedrifter for tilrettelegging til at de kunne bli med 🌟 ... Se merSe mindre

I dag har denne flotte gjengen gjort Mat er GØY i Ås Barnehage på Stord. Med fokus på å spre matglede til små spirer. Dere er flotte ambassadører for faget 🌟 Tusen takk Kija, Elina, Charlotte, Alexander og nyutdannede Marcus 👌🐟 Og tusen takk til deres lærebedrifter for tilrettelegging til at de kunne bli med 🌟Image attachment

 

Kommenter på Facebook

Flink og sprek,Elina!👏

30.08.18

Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland

... Se merSe mindre

Lærlingeaften på Bekkjarvik Gjestgiveri! 2-års Lærlingene leverer et fantastisk måltid! Takk for maten 👨🏼‍🍳👩🏼‍🍳🎉🌟🤩🥂 ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Gratulerer til Michelle!🌹

Gratulerer så masse Michelle 👏👏

Fantastisk avslutning og mat! Lykke til videre 😊

Lei meg som ikke kunne være med, men kommer til Bekkjarvik en annen gang❤️

Velkommen hjem Aleksander Christensen 😊 I dag har opplæringskontoret hatt koselig besøk av resepsjonistlærlingen Aleksander som har tilbragt de siste 3 mnd på Erasmus+ utplassering ved Radisson blu St Helens Hotel Dublin. Et flott 5 stjerners hotell som var glad for å få besøk av en Norsk lærling. På hotellet var der 40 ulike nasjonaliteter representert. Han er storfornøyd med sitt opphold. Aleksander forteller at læringskurven var stor. Han ble tatt godt imot, fikk mange nye bekjentskaper. Under oppholdet brukte han fridagene sine på å dra rundt i Irland og oppleve. Anbefaler alle som ønsker å dra ut i verden å søke på Erasmus + ved å sende sin søknad til Camilla@reisos.no
Om du er resepsjonist, servitør, kokk eller konditorlærling dere er alle hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med Aleksander direkte om du har noen spørsmål om hvordan han opplevde som lærling å dra ut 🙂
... Se merSe mindre

Velkommen hjem Aleksander Christensen 😊 I dag har opplæringskontoret hatt koselig besøk av resepsjonistlærlingen Aleksander som har tilbragt de siste 3 mnd på Erasmus+ utplassering ved Radisson blu St Helens Hotel Dublin. Et flott 5 stjerners hotell som var glad for å få besøk av en Norsk lærling. På hotellet var der 40 ulike nasjonaliteter representert. Han er storfornøyd med sitt opphold. Aleksander forteller at læringskurven var stor. Han ble tatt godt imot, fikk mange nye bekjentskaper.  Under oppholdet brukte han fridagene sine på å dra rundt i Irland og oppleve. Anbefaler alle som ønsker å dra ut i verden å søke på Erasmus + ved å sende sin søknad til Camilla@reisos.no
Om du er resepsjonist, servitør, kokk eller konditorlærling dere er alle hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med Aleksander direkte om du har noen spørsmål om hvordan han opplevde som lærling å dra ut :)

 

Kommenter på Facebook

Ja, dette er en fantastisk mulighet i læretiden. Hotellet like utenfor Dublin er veldig sjarmerende og kan virkelig anbefales👏. Det er mange lærlinger opp igjennom årene som har hatt et vellykket opphold der i regi av Opplæringskontoret🤗

Noe å tenke på Line

Kjempe flott og lese at du har lært og utforsket Irland. Anbefaler alle i en lærling situasjon og gjøre det samme

Fagprøvene er igang! Ila 2 uker skal 50 unge lovende kokkeespirer kose seg på Fitjar VGS 👨‍🍳🍽👩‍🍳 Masse lykke til!!🌟👏 ... Se merSe mindre

Fagprøvene er igang! Ila 2 uker skal 50 unge lovende kokkeespirer kose seg på Fitjar VGS 👨‍🍳🍽👩‍🍳 Masse lykke til!!🌟👏

 

Kommenter på Facebook

Me gler oss på Fitjar, velkommen alle😊 Lukke til alle saman😊

Lykke til 😀👍🏻

Lykke til alle sammen 👍😊

Spennende

Vi minner om Erasmus+ stipendet, en fantastsik mulighet for deg som vil ta deler av læretiden i utlandet. Gjennom Erasmus + stipendet i Hordaland Fylkeskommune får du muligheten til å ta innntil tre måneder av læretiden din i utlandet.
Ikke nøl med å søke på høstens stipend!! Utreise mulig både kommende høst og på nyåret 2019 🌷😎Dersom du vil søke, send mail til camilla@reisos.no for mer info og søknadsskjema.
... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Tadas Vencas 👍

Anne Skulstad kjenner du noen som bør søke?

Siden Hordaland fylkeskommune har tatt avgjørelsen om å gjennomføre alle fagprøvene i kokkfaget på Fitjar VGS i år har vi på Opplæringskontoret vært på besøk å sett på fasilitetene 🌟Et flott og godt utstyrt kjøkken. Gjestfrie lærere og elever 👌 Gled dere til fagprøven 👨‍🍳🍽👩‍🍳 ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Björn Kovacs✌️

Denne uken kommer en av våre resepsjonslærlinger hjem etter å ha tatt tre måneder av sin læretid i Irland. Gjennom Erasmus + stipendet i Hordaland Fylkeskommune kan du også få muligheten til å ta innntil tre måneder av læretiden din i utlandet.
Nå er det på ny mulighet for å søke på høstens stipend, dersom du vil søke, send mail til camilla@reisos.no for mer info og søknadsskjema. 😀
... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Velkommen hjem , håper du har lært kjempe kjempe mye

Malin Jensen Westvik Mads Nilsen

Etter en deilig frokost på Scandic Hotel Bergen city 🥓🍳 får resepsjonistlærlinger og fagansvarlige en fagprøvegjennomgang av Trond og Veronica fra prøvenemda i resepsjonsfaget. 😀 Her får lærlingene anledning til å spørre om alt de måtte lure på med vurderingskriteriene samt gjennomføringen av fagprøven 👍 Tusen Takk til Prøvenemda ved Veronica og Trond 🙏🏼 ... Se merSe mindre

I dag har Camilla og Ona frontet kokkfaget på Osterøy ungdomsskole 👩‍🍳🌟👩‍🍳 i kokkeuniform. Vi var med 9 klasse elever å laget raspeballer og rullekake. Samtidig sneik vi oss inn i kantineproduksjonen hvor en annen klasse laget Hamburgere til dagens. Super gøy og masse flotte ungdommer 😊👌 ... Se merSe mindre

I dag har Camilla og Ona frontet kokkfaget på Osterøy ungdomsskole 👩‍🍳🌟👩‍🍳 i kokkeuniform. Vi var med 9 klasse elever å laget raspeballer og rullekake. Samtidig sneik vi oss inn i kantineproduksjonen hvor en annen klasse laget Hamburgere til dagens. Super gøy og masse flotte ungdommer 😊👌Image attachmentImage attachment

I dag har lærlingene vært på bakeri. Fra å se hvordan et middels lokalbakeri på Damsgård lager sine spesialiteter til et stort industrielt bakeri på Kokstad. 👨‍🍳👌🍞🥐🍪 ... Se merSe mindre

I dag har lærlingene vært på bakeri. Fra å se hvordan et middels lokalbakeri på Damsgård lager sine spesialiteter til et stort industrielt bakeri på Kokstad. 👨‍🍳👌🍞🥐🍪

Lærlingene på Scandic Ørnen og Scandic Flesland gjennomførte en fantastisk lærlingmiddag i går i samarbeid med Chaine de Rottiseur. Sjekk bildene! ... Se merSe mindre

I dag har Eva Danielsen Allergikurs for lærlinger i opplæringskontoret. 23 lærlinger møtte opp 🌟Veldig lærerikt ... Se merSe mindre

I dag har Eva Danielsen Allergikurs for lærlinger i opplæringskontoret. 23 lærlinger møtte opp 🌟Veldig lærerikt

I går hadde vi utrolig hyggelig kaffebesøk på kontoret av Kenneth som akkurat var kommet tilbake fra 90 dagers hospitering i Stockholm, gjennom Erasmus+ stipendet fra Hordaland fylkeskommune har Kenneth fått muligheten til å ta deler av læretiden i utlandet! 😀Kenneth kunne melde om en fantastisk opplevelse og anbefalte alle og søke på Erasmus+ stipendet👍
Har du lyst til å vite mer om mulighetene i Erasmus+ fra HFK, ta kontakt med oss i opplæringskontoret! 👍
... Se merSe mindre

I går hadde vi utrolig hyggelig kaffebesøk på kontoret av Kenneth som akkurat var kommet tilbake fra 90 dagers hospitering i Stockholm, gjennom Erasmus+ stipendet fra Hordaland fylkeskommune har Kenneth fått muligheten til å ta deler av læretiden i utlandet! 😀Kenneth kunne melde om en fantastisk opplevelse og anbefalte alle og søke på Erasmus+ stipendet👍
Har du lyst til å vite mer om mulighetene  i Erasmus+  fra HFK, ta kontakt med oss i opplæringskontoret! 👍

 

Kommenter på Facebook

Vi er stolt og glad for å ha Kenneth i lære hos oss på Scandic Ørnen 👍😊

Tusen takk!

Kult!! Godt jobbet Kenneth

Veldig bra Kenneth👍

Super flinke Kenneth😄 de er heldige de som får jobbe med deg etter endt læretid😄👍🙌

Godt jobbet Kenneth👍🏻

Tøft Kenneth! 👍

Bra jobba! 😊

God morgen og takk for i går alle dere flotte lærlinger, både kokker og servitører. Dere skapte en fantastisk stemning og gjorde denne tirsdagskvelden uforglemmelig. "MAT ER GØY" Er gjort virkelig på grunn av dere. Vi bøyer oss i hatten. Dette har dere planlagt og gjennomført !! For en flink gjeng!!! 🌟🎩🌟 Vær stolt!! Tusen hjertelig takk til Øyvind på Kalfaret Brygghus som har vært så gjestfri å låne vekk "huset" til lærlingene. ... Se merSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Tusen takk 😀

Fantastisk flinke ungdommer. Tusen takk😊😊

Veldig bra arrangement. Tusen takk for at jeg fikk komme 👏😀

www.facebook.com/ona.totland/posts/10160119289470032God morgen Norge🇳🇴. Kristoffer er godt i gang her i Herning👏. Heisann, heia✌ ... Se merSe mindre

https://www.facebook.com/ona.totland/posts/10160119289470032

Hyggelig å se godt samarbeid mellom medlemsbedrifter! 👍👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳😀Dei siste to vekene har lærlingen vår, Lasse Tvedt våre utplassert på Bekkjarvik Gjestgiveri. Der han har fått ny kunnskap i kokkefaget og god opplæring av den eminente ørjan Johannessen og Arnt Johannessen. Me er veldig takknemlig for samarbeidet og gler oss over at Mandelhuset er ein lærebedrift. Lærlinger er framtida! ... Se merSe mindre

Hyggelig å se godt samarbeid mellom medlemsbedrifter! 👍👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳😀

Lærlingene planlegger lærlingeaften i mars. Torsdag var de på befaring i lokalene. Et lite knippe av team Lærlingeaften 2018 var tilstede, resten var desverre på jobb. Vi gleder oss!!! 🍽 🍷🥂 ... Se merSe mindre

Lærlingene planlegger lærlingeaften i mars. Torsdag var de på befaring i lokalene. Et lite knippe av team Lærlingeaften 2018 var tilstede, resten var desverre på jobb. Vi gleder oss!!! 🍽 🍷🥂
Load more

Besøk oss på Facebook >

X