Konditor jobber med å dele en kake

Hva gjør en konditor?

En konditor lager forskjellige typer desserter, kaker og søte bakervarer. Faget er basert på både håndverk og maskinell produksjon, og krever derfor at man kan både betjene og rengjøre nødvendig produksjonsutstyr.

Hvor kan jeg jobbe?

Konditoren jobber i at fra konditorier og bakerier som produserer konditorvarer, på hoteller, restauranter og andre storhusholdninger.

Medlemsbedrifter

Medlemsbedriftene våre tilbyr god opplæring og tett oppfølging for deg som ønsker å gå i lære for å bli konditor.

Gå til medlemsbedriftene

Yrkesbetegnelse:
Konditor med fagbrev

Eventuell videreutdanning:
Kjøkken- og restaurantledelse, Diplomkokk, Hotelledelse, Reiselivsledelse, Næringsmiddelteknikk, Matvitenskap, Kostøkonom, Samfunnsernæring, Yrkesfaglærer, Sommelier, Mesterbrev, 

Lønn i læretiden:
Lønn etter-tariff avtale mellom partene i arbeidslivet.

Mer informasjon på:
www.vilbli.no

Ta kontakt med Camilla,  Johan eller Geir så hjelper vi deg med å komme i gang!

Camilla Johannessen
E-post: camilla@reisos.no
Mobil: 982 96 272

Johan Johansen
E-post: Johansen@reisos.no
Mobil: 901 26 636

Geir Ingebregtsen
E-post: geir@reisos.no
Mobil: 412 07 521

Medlemsbedrifter for konditorfaget

Medlemsbedriftene våre tilbyr god opplæring og tett oppfølging for deg som ønsker å gå i lære for å bli konditor.

Adresse: Vågsallmenningen 16
Postnummer: 5014
Poststed: Bergen
Telefon: 53 01 22 00
E-post: booking@opus16.no
Nettside: opus16.no

Adresse: Fløyfjellet
Postnummer: 5014
Poststed: Bergen
Telefon: 48 13 27 28
E-post: restaurant@floyen.no
Nettside: floirestauranten.no

Adresse: Nedre Ole Bullplass 4
Postnummer: 5012
Poststed: Bergen
Telefon: 55 55 40 00
E-post: hotelnorge@scandichotels.com
Nettside: scandichotels.no