Konditorfaget
Konditoren baker, pynter og setter sammen kaker, lager ulik småbakst, diverse konfekt og petit four og mange andre ulike bakevarer. Som konditor må du være kreativ og kommunisere godt med kollegaer og kunder.

Hva gjør en konditor?
En konditor lager forskjellige typer desserter, kaker og søte bakervarer. Faget er basert på både håndverk og maskinell produksjon, og krever derfor at man kan både betjene og rengjøre nødvendig produksjonsutstyr.
Hvor kan jeg jobbe?
Konditoren jobber i at fra konditorier og bakerier som produserer konditorvarer, på hoteller, restauranter og andre storhusholdninger.
Medlemsbedrifter
Medlemsbedriftene våre tilbyr god opplæring og tett oppfølging for deg som ønsker å gå i lære for å bli konditor.
Fagbrev som konditor
Yrkesbetegnelse:
Konditor med fagbrev
Eventuell videreutdanning:
Kjøkken- og restaurantledelse, Diplomkokk, Hotelledelse, Reiselivsledelse, Næringsmiddelteknikk, Matvitenskap, Kostøkonom, Samfunnsernæring, Yrkesfaglærer, Sommelier, Mesterbrev,
Lønn i læretiden:
Lønn etter-tariff avtale mellom partene i arbeidslivet.
Mer informasjon på:
www.vilbli.no
Ta kontakt med Camilla eller Johan så hjelper de deg med å komme i gang!
Camilla Johannessen
E-post: camilla@reisos.no
Mobil: 982 96 272
Johan Johansen
E-post: Johansen@reisos.no
Mobil: 901 26 636
Medlemsbedrifter for konditorfaget
Medlemsbedriftene våre tilbyr god opplæring og tett oppfølging for deg som ønsker å gå i lære for å bli konditor.
Thon Hotel Sandven
Adresse: Kaien 28
Postnummer: 5600
Poststed: NORHEIMSUND
Telefon: 56 55 20 88
E-post: sandven@thonhotels.no
Nettside: thonhotel.no
Hotel Norge by scandic
Adresse: Nedre Ole Bullplass 4
Postnummer: 5012
Poststed: Bergen
Telefon: 55 55 40 00
E-post: hotelnorge@scandichotels.com
Nettside: scandichotels.no